Nazad

19.05.2017 14:39:13 [Protokol]

Derventska dobra predstavljena u Bijeljini, Sarajevu i Tešnju

Derventska privredna i turistička dobra predstavljena su proteklih dana posjetiocima Sajma turizma i gastrokulture  u Bijeljini "Bijeljina turist 2017"i na Sajmu privrede -Tešanj 2017,a o derventskim kulturno-istorijskim vrijednostima bilo je riječi i na seminaru koji je održan u Sarajevu, okviru edukativnog programa "Turizam i kulturno-istorijsko nasljeđe".
Sajam u Bijeljini održan je 12.i 13. maja ,a posjetioci su mogli da se , kroz brošure, upoznaju sa kulturnim i prirodnim dobrima Dervente.
Predstavnici Turističke organizacije Dervente prisustvovali su edukativnom programu o turizmu i kulturno-istorijskom nasljeđu ,koji je održan 16. maja, u prostorijama EU info centra u Sarajevu.Program je organizovala Ambasada Francuske u BiH, a naglasak edukacije bio je na  valorizaciji turističkog potencijala na lokalnom nivou.
Na sajmu u Tešnju predstavljeni su proizvodi i usluge preduzeća "Gatarić","Niveks" i "Mreža Network", rukotvorine Sanje Avramov i proizvodi čokolaterije "MD Chokolate Boutique" kao i promotivni materijal Turističke organizacije opštine.Broj pregleda: 200

Vrh stranice