Nazad

05.08.2016 08:11:09 [Protokol]

Pripreme za Derventski sajam privrede i turizma

 

Sportsko-kulturni centar Derventa organizuje u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Derventa i ove godine,po jedanaesti put, Sajam privrede i turizma.Na sajmu će se predstaviti preko stotinu izlagača iz zemlje i inostranstva.Pripreme su u punom jeku i po riječima Miroslava Simića, direktora JU Sportsko-kulturni centar,ušle su u završnu fazu.
"Podjela prostora izlagačima teče ustaljenom dinamikom, a interesovanje je veliko što potvrđuje i veliki broj učesnika.U toku je priprema gastro festa, zabavnog programa i svečanog dijela manifestacije",ističe direktor Simić.
Sajam će trajati od 24. avgusta, kada je i svečano otvaranje u 17,00 časova pa do 26.avgusta.Svečano otvaranje će biti uz zabavni program i skokove padobranaca,a planiran je i nastup Jelene Đurić iz Modriče, jedne od "Pinkovih zvezda".
Drugog dana najmlađi će imati priliku da pogledaju dječiju predstavu i druže se sa Malcima,Mašom i Medom.Posjetioce sajma očekuje mnoštvo sajamskih popusta, pivo i roštilj.
Sajam se organizuje pod pokroviteljstvom načelnika opštine Derventa, a generalni pokrovitelj je Vlada Republike Srpske i Ministarstvo trgovine i turizma.
 Broj pregleda: 220

Vrh stranice