Назад

VENETO SHOES 216, д.о.о. Дервента


    Предузеће за производњу, услуге, извоз и увоз Венецијанска обућа 216 VENETO SHOES 216 д.о.о. Дервента, има активан рад од 2006. године, када је уписано у Регистар привредних субјеката. Пословно сједиште привредног друштва је у Дервенти, ул. Книнска бб, гдје се у 1300 м2 изнајмљеног пословног простора, одвија процес производње горњих дијелова обуће, што је основна дјелатност друштва. Производи се углавном високо моделирана обућа . Друштво има активну и успјешну сарадњу са купцима из Италије. Цјелокупни произведени робни асортиман оријентисан је ка европском тржишту.
    По оснивању друштва, радни однос је засновало 50 радника, а данас друштво има укупно 92 запослена радника на неодређено вријеме.
VENETO SHOES 216 д.о.о. Дервента , осим тога , због обимности уговорених пословних ангажмана , има и неколико пословних сарадника , са којима друштво успјешно испуњава услове високо тражених стандарда у наведеној производњи.

    U VENETO SHOES 216 д.о.о. Дервента, планира се у догледно вријеме и проширивање производних капацитета на локацији у Лугу, општина Дервента, и то у властитим пословним просторијама.

    Визија овог привредног друштва је даљи развој у области производње обуће, проширивање капацитета, запошљавање и обука нових радника, неприкосновена примјена свих домаћих законских прописа, те поред извоза робног асортимана планирање освајања и домаћег тржиштаДиректор предузећа: Јовичић Сњежана
Tel: 053/312-177
Fax: 053/312-171
Email: veneto@teol.net


Замјеник директора: Кузмановић Весна
Тел: 053/312-173
Email: v.veneto@teol.net

: 10115

Врх странице