Назад

STEEL MEHANIKA DOO
Книнска бб
ДЕРВЕНТА    STEEL MEHANIKA, д.о.о. Дервента је привредно друштво које је почело са радом 2004.године. Оснивачи друштва су италијански држављани и то: 2 физичка лица и 1 правно лице.
Основна дјелатност друштва приликом оснивања је била производња цијеви и грађевинских подупирача. Производња грађевинских подупирача била је до августа мјесеца 2008.године, када је комплетна линија производње грађевинских подупирача продата, тако да је у предузећу остала производња цијеви од топло - ваљане траке .
    У току 2009. и 2010. године интензивно се радило на производњи монтажних хала. У јуну мјесецу 2010.године од стране оснивача предузећа, покренута је производња електричних доставних аута носивости цца 700 кг. Тренутно се планира и производња скутера на електрични погон. Поменута производња је још у припремној фази и очекује се да ће та производња интензивније кренути у 2012.години. Комплетна поменута производња ће бити пласирана на ино тржиште, у Италију.
    Већину производа до сада је углавном пласирана на ино тржиште, и то у Италију, Бугарску и Румунију.
    У марту мјесецу 2011. године извршена је пререгистрација друштва код надлежног Суда, те је као једна од претежних дјелатности друштва укључена и производња електричних возила и скутера на електрични погон.
Тренутно је запослено 12 радника, са тенденцијом повећања.


Контакт:
Контакт телефони друштва су:
053/333-377 централа
053/333-379 фаx
e-mail : steelmeh@teol.net

 


: 8571

Врх странице