Назад

САНИНО, ДОО
ФАБРИКА ОБУЋЕ ДЕРВЕНТА


    Фабрика обуће Санино, доо Дервента почела је са радом 1999. године. У почетку је производила заштитну обућу у изнајмљеном производном простору, и из дана у дан повећавала производњу.
    Због недостатка производног простора изграђена је сопствена производна хала површине око 2.600 м2 у Дервенти.
    Фирма данас производи горње дијелове обуће за познате свјетске произвођаче, од којих је најпознатији АДИДАС. Поред ове фирме развијена је пословна сарадња и са другим познатим свјетским произвођачима обуће, као што су:МЕИНДЛ, АРА, РОХДЕ, ЛЕГЕРО.
    Повећан интерес иностраних фирми за сарадњу са Санином резултирао је повећањем броја запослених и реализацијом веома амбициозних планова.
Фирма је инвестирала у куповину производног простора у Прњавору, гдје је тренутно запослено око 400 радника. Фирма тренутно запошљава укупно око 800 радника .

    Процјена менаџмента је да ће у перспективи овај простор бити веома интересантан за велике свјетске произвођаче обуће. Због тога се сада у фирми ради на стварању услова за постизање стандарда, како у технолошком, тако и у инфраструктурном погледу.
    Коначан циљ је да се упоредо са развојем фирме ради на развоју властитог производа, користећи при томе што је могуће више материјала са домаћег тржишта.Контакт:
САНИНО , ДОО ДЕРВЕНТА
Ул. Дубичка бб
74400 Дервента

Телефон: 053/310-113
Телефакс: 053/310-111
Е-mail: sanino@teol.net

: 5834

Врх странице