Назад

МЕТАЛПРОМ НБ ДОО ДЕРВЕНТА
 

    МЕТАЛПРОМ НБ је предузеће које на територији Босне и Херцеговине успјешно послује више година. Основано је 2001. године у Дервенти као самостална занатска радња МЕТАЛПРОМ и од тада биљежи стално повећање обима пословања, стално проширење и модернизацију производног програма. 2005. године долази до пререгистрације фирме из СЗР у ДОО МЕТАЛПРОМ НБ.
    Основна дјелатност којом се ово приватног предузеће бави јесте машинска обрада метала, производња металних конструкција за грађевинарство, производња металне грађевинске столарије и спољних елемената као и основни машински радови везани за ову дјелатност. Поред машинске обраде метала Металпром НБ врши и ремонт производних погона.
    Успјешно пословање самосталне занатске радње је и био један од основних елемената који су довели до стварања визије за будућност и стварања фирме МЕТАЛПРОМ НБ д.о.о. Дервента. Поред овога још су неки фактори утицали на стварање новог предузећа, а то су прије свега повећање пословних активности и повећање обима пословања, а све то ради ефикаснијег наступа како на домаћем тако и на иностраном тржишту, те ради веће конкурентности производа из производног асортимана.
    МЕТАЛПРОМ НБ д.о.о. данас има стабилну позицију на тржишту на којем послује и својим наступом и квалитетом је већ постало препознатљиво код купаца. Битно је напоменути да поред купаца у земљи, знатан дио своје производње предузеће пласира и на иностраном тржишту.
Предузеће је крајем 2008. године увело стандард ISO 9001: 2000.
Контакт:
 

Адреса:       Доњи Календеровци 12
                   74400 Дервента
                    Република Српска, БиХ
Телефон:     053/329-227
Мобилни:     065/532-115; 065/333-795
WWW:         metalpromnb.com

 

: 4679

Врх странице