Назад

МЕТАЛАЦ МБМ, ДОО ДЕРВЕНТА

   

    Предузеће Металац МБМ д.о.о. је основано 1999 године. Производни програм је базиран на преради метала,тачније речено производњи окова, ручног пољопривредног алата, опреме у грађевинарству, спојница за грађевинске подупираче, грађевинских жабица,шпанера те вијака за кровне конструкције.
    Предузеће се константно развијало и проширивало у складу са потребама тржишта, како домаћег тако и Европског, те је у свој асортиман производа уврстило је и израду разних врста шахтова, те носача стубова.
    Да би се обезбедило опстанак, те конкурентност на разним тржиштима предузеће Металац МБМ настоји да квалитетом својих производа,цијеном, те другим сегментима омогући себи дуготрајнији опстанак на тржишту.
    Металац МБМ доо, данас има стабилну позицију на тржишту на којем послује и својим наступом и квалитетом је увелико препознатљиво код купца.
    Предузеће Металац МБМ, доо 90% свог производног производног програма извози на тржиште ЕУ.
    Ради се о веома захтјевним производима, односно палетама за ауто индустрију као што су BMW и МЕРЦЕДЕС. Сем наведеног производног програма предузеће успијева да усвоји и производи нове производе такође за Европско тржиште. Већи дио производног програма базиран је на изради металних контејнера који су цинчани и као такви користе се у грађевинарству и машинској индустрији. Сем наведеног производа предузеће  Металац МБМ производи и низ других производа за истог купца.


    У 2007. години предузеће је увело стандард ИСО 9001:2001. Тим стандардом предузеће је учврстило своју позицију на извозном тржишту, те постало препознатљиво на правцу квалитета производа.
    Предузеће је 2011. године увело нови стандард који се односи на квалитет заваривања ЕН ИСО 3834-3.
    Од оснивања па све до данас предузеће је сталном успону захваљујући квалитетном руководству, ефикасној и квалитеној радној снази.


Контакт:
    Металац МБМ, доо Дервента
    Доњи Календеровци 100
    74413 Календеровци
    Дервента
 

Телефон : 053/329-027
Телефакс: 053/321-277

Е-маил: metalacmbm@gmail.com


: 7540

Врх странице