Назад

FRUCTA TRADE ДOO ДЕРВЕНТА

    Фирма „Fructa trade“ доо постоји од 1994. године, осим трговине која чини 60% дјелатности, фирма има и производни дио. Тренутно запошљава око 550 радника, а тим који руководи фирмом броји око 30 високо образованих људи (економиста, правника, инжињера и сл.). Фирма располаже и са 16 малопродајних објеката у 10 градова Републике Српске и 4 пословне јединице у: Дервенти, Приједору, Сарајеву и Бијељини. Сви објекти су опремљени најмодернијом опремом, располажу са богатом понудом и широким асортиманом, повољним цијенама и угодним амбијентом, као и висококвалитетном услугом.

    Фирма посједује два производна погона у којима се ради око 330 производа од којих је нешто мање од 200 производа из домаће производње. Осим функције производње и продаје, предузеће ради и генералну дистрибуцију брендова из окружења.
Поред доброг трговачког бренда фирма је направила и више брендова из властитог производног програма, а најпознатији на нашем тржишту су: „ТОМИКО“, „ФРУКТАКО“, „ТОПИНГО“, и најзапаженији „РД МИНАС КАФА“.
Бренд „ТОМИКО“ и производ из његовог асортимана - ТОМИКО КЕЧАП - су награђени за посебан квалитет и успјешност у производњи домаћих производа.

    Осим горе наведеног предузеће се бави и генералном дистрибуцијом висококвалитетне спортске обуће и одјеће АНТА. Модни бренд АНТА водећи је бренд спортске опреме на подручју Азије и Аустралије.

    Ширење властитог производног асортимана домаћих производа, као и дјеловање на интернационалном тржишту уз ширење трговинске дјелатности су приоритетни планови од којих н фирма не одустаје у свом будућем пословању.

    „Fructa trade“ је фирма која се у ближој будућности види као конкурентан власник великог ланца хипермаркета и тржних центара, не само у БиХ него и шире, али прије свега као велики произвођач изузетно квалитетних домаћих производа.

 
Контакт:

Fructa trade доо Дервента
Ул. Жељезничка бб
74400 Дервента

Телефон: 053/310-520
Телефакс: 053/310-527

Е-mail: fructa@doboj.net
Web страна: www.fructatrade.com
 


 

ÁđîĽ ďđĺăëĺäŕ: 5644

Врх странице