Назад

ЕХТА-Р ДОО ДЕРВЕНТА

    Предузеће *ЕХТА-Р* д.о.о. Дервента основано је 1990. год. са регистрованом дјелатношћу, како слиједи:
1. Промет роба на велико и мало (грађевински и инсталациони материјали)
2. Изградња, инжињеринг и пројектовање објеката високоградње

    Значајан је привредни субјект на подручју општине Дервента и регије Добој. Својим услугама предузеће је постало препознатљиво и шире, као на подручју града Сарајево и цијеле БиХ. Фирма стоји добро на домаћем тржишту, гдје са изузетно повољним цијенама и великим асортиманом роба и услуга за грађевинарство привлачи купце и из дана у дан повећава промет роба и услуга, без обзира на тренутно тешко стање у друштву. Предузеће изузетно добро стоји и у односу на конкуренцију , јер је стекло бонитете код добављача, па је са цијенама доста повољније од конкуренције.
    У будућности намјерава дио акумулације уложити у нове производне пројекте. У току је израда студије изградње производних хала и стамбено-пословних објеката за тржиште .
    Посједује изузетно добре услове у погледу складишног , административно - кадровског капацитета, који омогућава да постиже значајне резултате у пословању. Менаџмент фирме је изузетних способности у погледу организације послова, презентације роба и услуга, тако да су фирму препознали многи купци који су указали повјерење и увјерили се у квалитет услуга и роба.
    У току цијеле пословне године фирма има упослене капацитете, осим периода првог квартала, када је вријеме пасивне сезоне у свим дјелатностима.

Актуелно :
- изградња стамбеног објекта у улици Браће Југовића у Дервенти за тржиште, спратности Су+П+2+М, ( 10 станова + гараже + лифт ).
- изградња пословног објекта у Жељезничкој улици у Дервенти (код Електродистрибуције) и
- у припреми изградња стамбено-пословног објекта за тржиште у Источном Новом Сарајеву, спратности По+Пр+6.

Контакт :
Адреса сједишта : Дервентски луг бб
Дервента


Тел. 053 / 333 450 ; 333 359
Фаx. 053 / 310 632

е mail адресе: ehta-r@teol.net, info@ehta-r.net
веб-страница : www.ehta-r.net: 3817

Врх странице