Назад

DIGITAL ELEKTRONIK ДОО ДЕРВЕНТА


    Предузеће Digital Elektronik д.о.о. основано је у мају 2012. године у Дервенти, од стране, тада 34 године старијег, истоименог предузећа из Аустрије.
    Данас предузеће Digital Elektronik д.о.о., са својих 170 запослених, успијева да одговори на потребе тржишта и превазиђе очекивања својих партнера.
    Предузеће је на вријеме препознало важност мехатроничких система, те се осим производње електронских компоненти, као основне дјелатности, фокусирало и на развој софтвера, обраду метала и производњу пластичних дијелова бризгањем.
    Digital Elektronik д.о.о., поред производње, посједује и Службу за пројектовање и развој нових производа који у Дервенти запошљава одређен број квалификованих инжињера.
    Производи највиших стандарда квалитета Digital-Elektronik-а, се налазе широм свијета. Системи расвјете неких од најгламурознијих свјетских објеката, системи за контролу приступа људи и возила, уређаји за игре на срећу, су само дио иновативних рјешења које Digital- Elektronik пројектује и производи за своје партнере.

Контакт:

DIGITAL- ELEKTRONIK d.o.o.
Улица: Книнска бб
74400 Дервента

Тел: +387 53 315 814
Телефакс: +387 53 315 850
е-маил: akre@diel.co.at


: 4094

Врх странице