Назад

Anton Paar ShapeTec BA д.о.о.

    Anton Paar ShapeTec BA д.о.о. је предузеће које је основано 2012. Основало га је истоимено предузеће са сједиштем у Wunschuhu недалеко од Граца.
Основна дјелатност друштва је обрада метала различитим технологијама обраде. Предузеће има тренутно пет CNC стругова, CNC глодалицу, CNC пресу за савијање лима и у току је набавка још двије CNC машине.
С обзиром да су све машине компјутеризоване са добро обученим особљем постоји могућност да се произведу прецизни комади, који су у толеранцији и до стотог дијела милиметра. Поред машина које могу производити тако прецизне дијелове, предузеће посједује и све потребне мјерне инструменте како би производи били израђени по жељи купца. Предузеће има три одјељења у свом склопу:

1) CNC одјељење које броји 12 запослених са различитим дипломама и цертификатима на одређеним машинама.

2) Одјељење обраде лимова које има 3 атестирана заваривача, 2 запослена са дугогодишним искуством на савијању лима, 2 запослена на пјескарењу и 2 запослена на брушењу и полирању лима.

3) Одјељење ручне израде се састоји од израде полиуретанских изолационих пјена, каблова различитих димензија и облика , као и монтажу уградбених дијелова и тренутно броји 5 запослених.

Својим квалитетом предузеће Anton Paar ShapeTec BA постало је препознатљиво код купаца што потврђује да је 95% извозник у земље ЕУ.
Циљ овог предузећа је даљи развој у области обраде метала, проширивање капацитета, запошљавање нових радника, придржавање свих законских прописа и освајање домаћег тржишта.

ANTON PAAR SHAPETEC BA DOO
Луг бб, Дервента
Директор: Дипл. инг. Bernhard Urch
e-mail: bernhard.urch@anton-paar.com
T: +387 53 310 360
M: +43 664 8341700
Менаџер: Микеревић Санела
e-mail: sanela.mikerevic@anton-paar.com
T: +387 53 310 360
M: +37 66 71 22 71
Web: http://www.anton-paar.com


: 2451

Врх странице